• 4 februari 2017

  Waar staat de Growth Hacker op het veld?

  Een Growth Hacker wordt vaak neergezet als een online marketeer, maar wat is nu zijn echte positie op het veld? Voetbal en Bedrijven hebben meer overeenkomsten da je op eerste gezicht zou denken en daarom heeft TtoM een Bedrijventeam opgesteld. Na het lezen van dit stuk zul je nooit meer de fout maken om een Growth Hacker, een Marketeer te noemen.

  Continue Reading

 • 24 november 2016

  Mis een trein, maak kans op een ton!

  Waarom lukt het een studentenclub niet om een simpel evenement te organiseren? En waarom lukt het rampenondernemer Frank Krake wel om een webshop van 10 miljoen op te richten? Het heeft te maken met één ding; focus!

  Continue Reading

 • 5 oktober 2016

  Hoe een 18-jarige 120.000 procent groeide

  TtoM bestaat vandaag precies één jaar! De balans werd opgemaakt en dat was geen feestje….”Is dit een telfout?”, dacht ik bij mezelf? Welke tovenaar kan er nou voor 120.000% omzetgroei zorgen (in 1 jaar?) Ik heb zulke berichten over Catawiki gelezen, maar ik wist niet dat het ook mogelijk was voor kleine zolderkamer bedrijfjes. Hoe is dit mogelijk?

  Continue Reading

 • 4 oktober 2016

  Growth Hacking | Wat is het? (De complete samenvatting)

  “Gro… wat?” Het overkomt me minstens tien keer per dag, als ik uitleg dat ik Growth Hacker ben. Maar wat is het? Het is geen toveren en het heeft ook weinig met hacken te maken. De term Growth Hacking werd in 2010 geïntroduceerd door Sean Ellis (VP Marketing Dropbox/Eventbrite.) Die zichzelf geen marketeer, maar een “Growth Hacker” vond.

  Continue Reading